Inici  ·  Avís legal  ·  Accessibilitat  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·    · 
      
 
 
Compartir en facebook

Menorca Smart Island


El Consell Insular de Menorca i el sector empreserial de l’illa treballen des de fa uns mesos en la configuració d’un projecte que permeti la implantació progressiva de la mobilitat elèctrica a l’illa, vinculada amb la generació distribuïda i les energies renovables. El projecte s’emmarca dins l’objectiu d’avançar cap a un model de mobilitat sostenible per la Reserva de la Biosfera, que situi a Menorca com un entorn de referència apropiat on portar a terme estratègies de desenvolupament intel·ligent i sostenible.

La idea sorgeix a partir de la certesa de que l’illa disposa de les aptituds necessàries per convertir-se en un territori de referència on impulsar projectes innovadors, que sorgeixin a partir de la col·laboració entre el sector empresarial, l’Administració, els diferents municipis i el sector turístic.

En aquest sentit, la institució insular ha dedicit aprofitar la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) per començar a divulgar les potencialitats de la mobilitat elèctrica a l’illa, així com el canvi de model energètic associat.

 Cartell       Díptic       Nota de premsa

 

 

 
 

 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca
Agència Menorca Reserva de Biosfera  -  Conselleria de economia, medi ambient i caça / Consell Insular de Menorca / Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51